Skip to main content

Actuele wachttijden

Ben je benieuwd hoe snel je bij ons terecht kunt? Hieronder zie je wat de actuele wachttijden per behandeling zijn, dit geldt voor al onze vestigingen. De wachttijden gelden zowel voor verzekerde, als onverzekerde zorg. De wachttijd geven wij aan in dagen.

Eerste afspraak en behandeling

Op dit moment kun je binnen vier dagen bij ons terecht voor een eerste afspraak. De behandeling kan vervolgens binnen veertien dagen ingepland worden. Dit kan uiteraard ook op een later moment plaatsvinden, een behandeling of operatie plannen we altijd in goed overleg met je in.

Verzekerde zorg operaties

PoliBehandeling
4 dagenBorstvergroting14 dagen
Borstverkleining14 dagen
Buikwandcorrectie14 dagen
Operatieve behandeling carpaal tunnel syndroom14 dagen
Operatieve behandeling van Dupuytren14 dagen

Spoed?

Is de wachttijd voor jou te lang? Neem dan contact met ons op of vraag je zorgverzekeraar om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je hierin ondersteunen, zodat je mogelijk sneller geholpen wordt.

Maximale wachttijd

De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek vier weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd zeven weken.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken? Bel 088-7652121, of klik hier.