Skip to main content

Maak kennis met onze Experts

dr. Pascal Schellekens
Plastisch chirurg

Dr. P.P.A. Schellekens

Dr. P.P.A. Schellekens studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Van 1993-1999 volgde hij de opleiding tot plastisch chirurg. Hij is als staflid verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) met als aandachtsgebied de reconstructieve chirurgie van het hoofd-hals gebied, peri-orbitale chirurgie (chirurgie rondom de oogkas) en de reconstructieve micro-chirurgie. Daarnaast is hij als plastisch chirurg verbonden aan de CosMed Kliniek.

Dr. Schellekens verzorgt de esthetische opleiding binnen het UMC Utrecht. Hij heeft zeer veel ervaring in ooglidchirurgie waarbij hij naast esthetische ingrepen ook reconstructieve ingrepen aan het ooglid verricht. Daarnaast is zijn aandacht ook gelegen in de borstchirurgie. Dr. Schellekens is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve chirurgie van de vrouwelijke borst. Bij de borstverkleiningen gebruikt hij voornamelijk de techniek van het “beperkte ankerlitteken”, hiermee wordt een lang litteken onder de borst vermeden. Verder heeft dr. Schellekens veel ervaring met de MACS hals-facelift, dit is een vorm van beperkte facelift die goede resultaten oplevert met bijzonder weinig risico en down-time (tijd waarbij men niet in de openbaarheid kan treden).

Daarnaast worden door dr. Schellekens veel buikwandcorrecties uitgevoerd al dan niet met liposuctie. Indien de afwijking te groot is dan wordt de operatie door hem in het UMC Utrecht uitgevoerd.

BIG registratie: 19032244401

Prof. dr. Nathalie Roche
Plastisch chirurg

Prof. dr. N.A. Roche

‘Al heel vroeg in mijn studie geneeskunde wist ik dat ik plastisch chirurg wilde worden. Herstel van vorm en functie in de breedste zin van het woord, waarbij creativiteit, precisie, gevoel voor esthetiek en empathie voor de cliënt belangrijk zijn. Voor mij blijft het heel bijzonder om mensen te helpen met een behandeling, die niet levensreddend is maar wel een grote impact op hun levenskwaliteit kan hebben.’

Prof. Dr. N.A. Roche studeerde geneeskunde in aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en specialiseerde zich tot plastisch chirurge in Gent, België. Na het voltooien van haar specialisatie in 2000 werkte zij in het Erasmus MC Rotterdam en vanaf 2004 is zij verbonden als Kliniekhoofd in het Universitair Ziekenhuis Gent, België. In 2015 promoveerde zij aan de Universiteit van Gent over multidisciplinaire aanpak van aangezichtstransplantatie. Haar aandachtsgebieden zijn kinder plastische chirurgie en aangezichtschirurgie (reconstructief en esthetisch). Daarnaast neemt zij regelmatig deel aan humanitaire missies naar Indonesië en Guatemala, waar zij kinderen met aangeboren lip- en gehemeltespleten opereert. Binnen CosMed Kliniek focust dr Roche voornamelijk op: aangezichtschirurgie, zoals neuscorrecties, ooglidcorrecties, facelifts, lipofilling en oorcorrecties; borstcorrecties zowel bij vrouwen (lifting, vergroting, verkleining) als bij mannen en gelaatsverjonging met behulp van injectables.

BIG registratie: 59053432601

Michelle Brouwer CosMed
Huidtherapeut

M. Brouwer

Na mijn VWO diploma behaald te hebben wist ik al heel snel dat ik huidtherapeute wilde worden. Omdat ik de eerste twee keer uitgeloot werd, ben ik ondertussen begonnen aan de opleiding verpleegkunde. Ik zat in mijn eindexamen jaar toen ik onverwachts alsnog ingeloot werd voor de opleiding huidtherapie. Hier lag mijn passie dus ik ben direct overgestapt. Na vier jaar de opleiding op de Hogeschool van Utrecht gevolgd te hebben, had ik in 2015 mijn diploma op zak. Ik ben nog altijd dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en zal daarom ook altijd tot het uiterste gaan om de beste resultaten neer te zetten. Want wat is dit toch een mooi beroep.

Als huidtherapeute ben ik een paramedische specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Niet alleen als huidtherapeute, maar ook als persoon, vind ik het belangrijk dat je goed en lekker in je vel zit. Dat is niet altijd vanzelfsprekend, want sommige huidproblemen kunnen zo storend zijn dat het psychische gevolgen heeft. Dan is het fijn te weten dat wij daar een gepast behandelplan voor kunnen opstellen. En geloof me, er is soms meer mogelijk dan je had durven dromen.

Het werken met de beste apparatuur, de nieuwste producten maar ook het voortdurend bijspijkeren van kennis zorgt er voor dat we zo effectief en efficiënt mogelijk de beste resultaten kunnen behalen. Soms zelfs in samenwerking met de artsen uit de kliniek. Want iedereen is uniek en daar past alleen maatwerk bij.

Ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen voor zowel vaatjes, pigment en ontharen. Daarnaast geeft ik huidbehandelingen voor (ernstige) acne. Ook problemen als een slappe en doffe huid, lijntjes en rimpeltjes, pigment en roodheden kunnen we met peelings en thuisproducten goed onder controle krijgen. Permanente make-up behoort ook tot een van mijn specialismen. Met een tatoeëer apparaatje geef ik je weer prachtige wenkbrauwen of die mooie subtiele eyeliner.

AGB: 90102724
Kwaliteitsregister van Paramedici: 39913257988
NVH: 505379

Kaylee van Esschoten CosMed Kliniek
Huidtherapeut

K. van Esschoten

De huid is het grootste orgaan en eerste beschermlaag van het lichaam tegen invloeden van buitenaf. Zonder huid kan een mens niet bestaan en is daarmee dus een belangrijk maar ook kwetsbaar orgaan.

Tijdens mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste kwam ik erachter hoe belangrijk de huid is en dat ik mensen wilde helpen met huidproblemen en huidaandoeningen. Ik ben daarom direct na mijn opleiding gestart met de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en heb in 2021 mijn diploma mogen ontvangen.

De diversiteit van huidproblemen is groot maar gelukkig zijn niet alle huidproblemen levensbedreigend. Helaas kunnen huidproblemen wel emotionele klachten geven zoals schaamte. Als huidtherapeut probeer ik door middel van behandelingen en productadvies de huidproblemen te verminderen of te verhelpen en daarbij te zorgen dat iemand weer lekker in zijn of haar vel gaat zitten.

Ik ben gespecialiseerd in acnebehandelingen, laserbehandelingen voor vaatjes, pigment en ontharen. Daarnaast kan ik ook een doffe huid, fijne lijntjes en rimpels behandelen door middel van een chemische peeling of een bindweefselmassage.

Voor vragen over een behandeling of een productadvies voor thuis kun je altijd een vrijblijvend intakegesprek aanvragen.

AGB: 90111819
NVH: 521017
KP registratie: 39106238788