Michelle Brouwer

Michelle Brouwer – Huidtherapeut

Als huidtherapeut ben ik een paramedische specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Niet alleen als huidtherapeute, maar ook als persoon, vind ik het belangrijk dat mensen goed en lekker in hun vel zitten. Dat is niet altijd vanzelfsprekend, want sommige huidproblemen kunnen zo storend zijn dat het psychische gevolgen heeft. Dan is het fijn te weten dat wij daar een gepast behandelplan voor kunnen opstellen.

Waarom de CosMed Kliniek

Bij de Cosmed Kliniek hebben we de nieuwste en meest kwalitatieve (laser) apparatuur waarmee we zo effectief en efficiënt mogelijk de beste resultaten bereiken. U wordt ontvangen door een enthousiast en ervaren team dat alle behandelingen vakkundig uitvoert.

CV Michelle Brouwer

Na mijn VWO diploma behaald te hebben wist ik al heel snel dat ik de opleiding huidtherapie wilde volgen. Omdat ik de eerste twee keer uitgeloot werd, ben ik ondertussen begonnen aan de opleiding verpleegkunde. Deze heb ik bijna afgemaakt, tot ik in mijn diploma jaar alsnog ingeloot werd voor de opleiding huidtherapie. Hier lag mijn passie dus ik ben direct overgestapt. Na 4 jaar de opleiding op de Hogeschool van Utrecht gevolgd te hebben, had ik mijn diploma op zak. Daarna vanaf 2015 direct aan de slag gegaan bij de CosMed Kliniek.
Wat een mooi beroep heb ik en wat kunnen we met alle specialisten onder één dak toch veel voor iemand betekenen. Ik help u graag bij uw wensen voor medische maar ook cosmetische huidverbetering.

Als huidtherapeut val ik onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg. Daarnaast laat ik mij voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen die in mijn vakgebied plaatsvinden en kunt u mijn gegevens terugvinden in het Kwaliteitsregister van Paramedici.

Michelle is gespecialiseerd in laserbehandelingen voor zowel vaatjes en pigment, acnetherapie, huidverbetering, ontharen, camouflagetherapie en permanente make-up.