drs P. Ferdinandus

“Ik ging geneeskunde studeren om chirurg te worden. Na een snuffelstage in mijn eerste jaar en keuze-stage in mijn tweede jaar wist ik dat het Plastisch Chirurg zou worden.
Ik werd getrokken door de nauwkeurigheid, diversiteit en creativiteit van de plastische chirurgie. Daarnaast is plastische chirurgie een herstellend en opbouwend vak en kan hierdoor voor veel patiënten een ‘silver lining’ zijn in een lastige situatie”.

Mijn studie Geneeskunde heb ik gevolgd in ErasmusMC in Rotterdam. Mijn specialisatie tot Plastisch Chirurg heb ik in het MUMC in Maastricht gedaan. Na het voltooien van mijn specialisatie in 2017 heb ik gewerkt in Hoorn en Purmerend. Naast mijn werkzaamheden in CosMed werk ik ook in het Alexander Monro Borstkanker ziekenhuis. Tevens neem ik deel aan humanitaire missies met Interplast. Binnen de CosMed Kliniek focus ik mij voornamelijk op: handchirurgie, zoals carpaal tunnel syndroom, trigger finger, Dupuytren en ganglion, huidafwijkingen, zoals moedervlekken, huidkanker, vetbulten, boven-ooglidcorrecties, borstcorrecties zowel bij vrouwen (vergroting, verkleining) als bij mannen.

Lidmaatschap
Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
Aanvullend
European Board Certified Plastic Surgeon (EBOPRAS)

BIG registratie:79910549601