drs. M. Hoefkens

Mijn opleiding tot plastisch chirurg volgde ik in een combinatie van ziekenhuizen: hoofdzakelijk in het UMC St. Radboud in Nijmegen en het Erasmus MC te Rotterdam. Daarna heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het brede palet van de plastische chirurgie in diverse ziekenhuizen.
Naast mijn werkzaamheden in CosMed Kliniek, werk ik in een gespecialiseerd borstkanker ziekenhuis (Alexander Monro Borstkankerziekenhuis te Bilthoven). Deze combinatie maakt dat ik uit beide subspecialisaties kennis en kunde kan meenemen in het gehele palet aan borstchirurgie en de zorg daaromheen. Naast borstchirurgie daagt de esthetische chirurgie van andere delen van het lichaam mij uit, om samen met u als patiënt tot een optimaal, natuurlijk en realistisch resultaat te komen. Het gesprek waarin ik tijd neem, uw wensen hoor, uitleg geef en verwachtingen met u bespreek, zijn voor mij zeer belangrijk en waardevol.

Mijn doel is kwalitatief optimale esthetische plastisch chirurgische zorg bieden, in een aangename arts-patiënt relatie. Samen met u wens ik enerzijds het doel te behalen waar u naar streeft, anderzijds u goed te informeren over de mogelijkheden maar ook de eventuele onmogelijkheden, waarmee realistische verwachtingen worden gecreëerd voor beiden. Specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie, ooglidcorrecties, oorcorrecties, buikwandcorrecties, liposuctie en schaamlipcorrecties.

De combinatie van de technische uitdaging en voor mensen iets persoonlijk belangrijks kunnen betekenen, maakt dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer. Ik heb hart voor mijn vak en mijn patiënten, en laat dat graag zien. U bent van harte welkom op mijn spreekuur bij de Cosmed Kliniek.

Opleiding
1997 – 2004
Studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam
2005 – 2006
ANIOS algemene heelkunde, Ikaziaziekenhuis, Rotterdam
2007 – 2009
vooropleiding algemene chirurgie Ikaziaziekenhuis Rotterdam
2009 – 2011
Opleiding plastische chirurgie UMC St Radboud Nijmegen, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen en Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
2012 – 2014
Voortzetting opleiding plastische chirurgie ErasmusMC Rotterdam

Werkervaring

2014 – 2015
Plastisch Chirurg – Chef de Clinique Maatschap St. Elisabeth Ziekenhuis, Tilburg

2015
Plastisch Chirurg – Chef de Clinique Maatschap Diakonessenhuis, Utrecht

2016 – heden
Plastisch Chirurg Alexander Monro Borstkankerziekenhuis, Bilthoven
2016 – 2018
Plastisch Chirurg in Boerhaave Medisch Centrum

Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)

Aanvullend
European Board Certified Plastic Surgeon (EBOPRAS)

BIG registratie : 39062857901