Skip to main content

3D Consult helpt bij juiste keuze borstvergroting

Let op: dit betreft een oud nieuwsbericht. Het 3D Consult wordt inmiddels niet meer aangeboden.

De keuze voor een borstvergroting neemt u niet zomaar. Verwachtingen en wensen spelen hierbij een grote rol en verschillen per persoon. Maatwerk en persoonlijk advies van onze plastisch chirurgen is hierbij essentieel. Door goed te luisteren naar uw wensen, de precieze maten in te meten en uitgebreid te passen met pasvolumes kunnen wij een perfect passend, maar vooral persoonlijk advies geven. Door het toepassen van een 3D simulatie kunnen we nu ook goed weergeven hoe uw vergrote borsten er bloot uit komen te zien.

3D simulatie

De procedure werkt eenvoudig: met behulp van een tablet maken we een scan van uw borsten. Na een kleine minuut resulteert dit in een driedimensionale weergave. Na het invoeren van het gewenste merk en type prothese en de gewenste grootte, verschijnen uw gesimuleerde vergrote borsten op het scherm en kunnen vergeleken worden met de huidige situatie. Eventuele asymmetrie wordt zichtbaar en kan ook aangepast worden. De beelden kunnen desgewenst draaien, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw borsten na de ingreep. U krijgt de beelden direct per mail toegestuurd, zodat u deze thuis nog eens rustig kunt bekijken.

VR bril

Als toevoeging kunt u met een VR (Virtual Reality) bril ervaren hoe het is om uw borstvergroting te zien vanuit diverse invalshoeken. Van bovenaf, als u voor de spiegel staat, etc.

Waardevolle toevoeging

CosMed Kliniek ziet de 3D simulatie als een waardevolle toevoeging, maar niet als een vervanging van ons persoonlijke (en vrijblijvende) consult. Het deskundige advies van onze chirurgen blijft, in samenspraak met u, het belangrijkste. Wel is het voor veel cliënten een zeer welkome aanvulling om de resultaten van de besproken operatie al vóór de ingreep te kunnen zien en ervaren in onze 3D-simulatie.

De 3D-simulatie geldt niet alleen voor borstvergrotingen. Ook de te verwachten resultaten van een borstverkleining of borstlift, een ooglidcorrectie en een buikwandcorrectie kunnen al worden ervaren vóór de daadwerkelijke ingreep.

Let op: dit betreft een oud nieuwsbericht. Het 3D Consult wordt inmiddels niet meer aangeboden.