Skip to main content

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie kan een goede manier zijn om je buik platter te krijgen. We horen vaak verhalen van mannen en vrouwen die door het ouder worden, na gewichtsverlies of na zwangerschap te maken hebben met een slappere buik die niet verdwijnt na sporten of speciale oefeningen. Als jij je niet meer lekker in je lichaam voelt hierdoor, vertellen we graag wat we voor je kunnen doen.

Plan een intake in

Welke soorten buikwandcorrecties zijn er?

Er zijn twee soorten correcties: een mini buikwandcorrectie of een uitgebreide buikwandcorrectie.

Mini buikwandcorrectie

Bij een mini / gedeeltelijke correctie wordt alleen het gedeelte onder de navel behandeld. Hier wordt overtollig vet en huid weggehaald.

Uitgebreide buikwandcorrectie

Bij een uitgebreide / gehele correctie worden zowel het gedeelte onder de navel als boven de navel behandeld. Ook hier worden overtollig vet en huid verwijderd. Soms worden uw buikspieren ingekort om weer gespannen te kunnen worden. Tenslotte wordt de navel verplaatst zodat deze op een natuurlijke plek komt.

Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van jouw persoonlijke situatie en wordt beoordeeld door de plastisch chirurg.

Voor wie is het geschikt?

Een dergelijke correctie van de huid (en spieren) is een goede optie als jij je stoort aan een verslapte huid en vetophopingen op jouw buik die niet verdwijnen na training.

Afvallen voor buikwandcorrectie?

Je bereikt het beste resultaat als je op jouw juiste gewicht bent. Dit kan betekenen dat je wellicht eerst zal moeten afvallen. Onze plastisch chirurg zal je hierin persoonlijk adviseren.

Buikwandcorrectie litteken

Aan de operatie zal je littekens overhouden. Een uitgebreide correctie geeft een litteken rond de navel en dwars over de onderbuik, iets boven de schaamstreek. Bij een gedeeltelijke correctie komt het litteken op de onderbuik, vlak boven de schaamstreek. Deze bevinden zich meestal laag op de onderbuik. Na verloop van tijd kan dit litteken vervagen, maar het zal altijd zichtbaar blijven.

De plastisch chirurgen

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over deze behandeling? Onze cliënt adviseurs voorzien je graag van alle informatie, neem contact met ons op of plan een afspraak in via onderstaande button.

We vertellen je graag meer!