Huidtherapie

Huidtherapie is geschikt voor iedereen die huidproblemen of wensen heeft op het gebied van cosmetische medische verbeteringen. Daarnaast kan huidtherapie problemen of verergering van klachten voorkomen. Denk aan het vroegtijdig ontdekken van huidkanker.

Aanpak op maat voor cosmetische medische huidverbeteringen

Huidproblemen zoals rode vaatjespigmentvlekkenongewenste haargroeihuidverbetering, skin rejuvenation, huidverstrakking, huidoneffenheden, en het behandelen van acnelittekens en littekens zijn vaak cosmetisch storend. De huidtherapeuten van de CosMed Kliniek kunnen deze huidproblemen met behulp van de KTP-laser, de Lightsheer-laser, medische peelings en producten van Obagi’s ZO Medical behandelen, waardoor u een snel en blijvend resultaat ziet. Voor het definitief verwijderen van overbeharing bieden wij laserbehandelingen en elektrisch ontharen aan.

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Onze huidtherapeuten zijn specialisten, die hun kennis up-to-date houden door permanente bijscholing en training.

Onze huidtherapeuten behandelen huidproblemen met speciale lasers, waardoor u een snel en blijvend resultaat ziet. Hierdoor voelt u zich weer zeker.

Vergoeding huidtherapie door zorgverzekeraars

Afhankelijk van de indicatie wordt de behandeling vergoed door zorgverzekeraars. Kijk op de site van uw zorgverzekeraar welke en in hoeverre behandelingen vergoed worden.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis intake met een van onze huidtherapeuten. Wij nemen graag de tijd om de juiste diagnose te stellen en uw vragen te beantwoorden met een eerlijk beeld van de mogelijke behandelmethodes en het te verwachten resultaat.

Gratis informatieconsult

De CosMed Kliniek biedt u een vrijblijvend, gratis informatieconsult.

Gratis consult